דייסת בוקר עם סופרפוד
25 אפריל 2017דייסה בוקר בחורף אחרי שיעור יוגה מאתגר זאת הבחירה שלי בתקופה האחרונה. חומרי הגלם של בסיס הדייסה משתנים אבל התוספות והקישוטים איכשהוא תמיד מסתכמים בפירות סופרפוד יבשים כמו גוג׳י בריס ומולבריס,בתוספת ממתיקי בריאות כמו ג׳אגרי (סוכר קנה גולמי ) או דבש, ותבלינים מחממים קינמון והל.
בתקופה האחרונה המותג בוב׳ס רד מיל הגיע לארץ עם מבחר דגנים ללא גלוטן וללא חיטה לדייסות בוקר עוצמתיות ומשובחות . גם שיבולת שועל ללא גלוטן ניתן למצוא , אורז חום פארינה, סורגום, תירס וכוסמת טחונים באבני ריחיים. ואני חוגגת עליהם את הבוקר.

אין כמו דייסה מלאת אנרגיה ונוטריינטים להתחיל בה את היום ולהרגיש את החום שלה ונעימות מרגיעה שנוסכת שקט במערכת העיכול.
מתכון לדייסת בוקר
לקערה אחת
½ כוס של שיבולת שועל (ללא גלוטן)
11/2 כוס מים רותחים

לערבב עד שמתקבלת סמיכות רצויה
להוסיף כף גוג׳י לדייסה לפני הסיום
¼ כפית קינמון
1/8 כפית הל
להוציא ולשים בקערית מדהימה
לקשט עם ג׳אגרי
עם גוג׳י בריס
עם מולבריס
ולהתענג


ציפי מוסרי
לעמוד הבלוג שלי : כנס
לאתר שלי: