קורס הגבינות הטבעוניות של נעה שלו

 

קורס הגבינות הטבעוניות של נעה שלו

28 מאי 2017

אחת הבחורות המהממות שמביאה תדר חדש ומעניין בתחום המזון הבריא היא נעה שלו שיצרה תקשורת יוצרת עם הקורסים שמעבירה ברשת ובסדנאות פרונטליות. אני נכחתי בסדנת הגבינות הטבעוניות שלה ואין ספק שהצליחה לעורר בי את החשיבות והיכולות להכניס את גבינות השקדים אגוזים וזרעים למטבח הפרטי שלי בחן ופשטות קלילה.

נעה שלו קורסים וסדנאות של המטבח הבריא

הקורס האינטרנטי השלם לגבינות טבעוניות ותחליפי חלב 

שיעורי וידאו מרתקים, סוחפים ועשירים בידע פרקטי
– כלים ומיומנויות שיאפשרו לך להכין גבינות טבעוניות מדהימות ותחליפי חלב משגעים בקלות ובמהירות!
– חיסכון של אלפי שקלים בשנה על תחליפי חלב קנויים בטעמים בינוניים
– ידע תזונתי קולינרי חדשני-בינלאומי
– סוף לגעגועים! יוגורט, קוטג’, גבינה צהובה, גבינות קשות, גבינה לבנה, חמאה, שמנת, רוקפור, פרמזן ועוד… (ללא טיפת חלב!) יחזרו לככב בתפריט
– כלים לפיתוח היצירתיות האישית במטבח

נעה שלו בסביבה הטבעית שלה עושר ירוקים , ירקות ופירות

נעה היא בחורה קוסמופוליטית , החיים יצרו עבורה סיטואציה שהיא נמצאית בו זמנית בכל היבשות ומתקשרת מצוין עם כולם בכמה שפות דרך האינטרנט, בלי להתפשר על ניראות, נגישות, אסטטיקה ומקצועיות.

היוגורט הטבעוני אצלי בבית אחרי הסדנא של נעה שלו

הידע התזונתי שלה והיכולת שלה לדבר עם כולם בגובה העיניים ובאמת לקוות שהשינוי שחוותה בעצמה יהדהד כל הדרך למטבח שלך. אני ממש ממש אוהבת את הדרך שלה, את היופי   וההגשה הבלתי אמצעית , זה לא מפתיע שמאות אנשים מרחבי העולם מתחברים ורוכשים את הקורסים שלה. וגם מלא טיפים פרקטים סוחפים ומגניבים.

מתכונים מיוחדים לשבועות מנעה שלו 

 

 

ציפי מוסרי

לעמוד הבלוג שלי : כנס

לאתר שלי:

תגובות


החנות של פוקה ישראל

עוגת גבינה טבעונית עם תותי בר ואסאי



פוסטים נוספים


בריאות אנרגתית 04.05.2020

הספר תשעים אחוז בריא -שרון בר גיל

ספר שתיזמון יציאתו לאור בעידן משבר הבריאות העולמי ונוכחותו במדפי מטבחינו לישום מיידי חשוב מעין כמוהו ,ומזכה אותנו באושר שמחה.

אנרגיה נשית 24.03.2020

קולגן צמחי וחלבון קטוגני צמחי

מרבית תוספי הקולגן מגיעים מעצמות, עור ורקמות חיבור של בעלי חיים, כולל בקר, דגים, סוסים, חזירים או ארנבים. מדוע לצרוך.

מזון בריא 15.03.2020

המלצות תזונתיות במשבר הקורונה

אני קשורה מבחינה תזונתית לעונות השנה וכמובן לאוכל בריא ,מזין ומרגיע . בתקופת הקורונה שמשלבת פחדים, חששות ושהיה ביתית מוגזמת,.

איזון צ׳אקרות 09.03.2020

הטוניק בר המפורסם בעולם

לאדפטוגנים שמעודדים ,מחדשים ושומרים על הג׳ינג יש את יכולת ההפעלה של אנרגיית הקונדליני , הם נכנסים ישר לליבה של מקור.