שיקויים למתמודדים עם הסרטן

 

שיקויים למתמודדים עם הסרטן

3 אוגוסט 2017

לאחרונה מקבלת פניות לייעוץ תזונתי מחולי סרטן בכל שלבי מחלתם, מהשוק הראשוני וחוסר האפשרות לנשום מפאניקה ומה עלי לעשות, עד לכאלה שהסרטן נעלם מגופם לחלוטין והם חוששים שיחזור. רובם ככולם בוחרים בטיפול הקונבנציונאלי והתמיכה המקצועית של רופאים אונקולוגים שמטפלים בגידול עצמו ומנסים בשיטות המקובלות להפתר ממנו במהירות ובאגרסיביות ע״י הוצאתו, טיפול בהקרנות, כמותרפיה ותרופות ביולוגיות.

השיטות הקונבנציונאליות מתעלמות לחלוטין ממערכת החיסון, העמידות הפיסית של הגוף במהלך טיפולים חודרניים ומחלישים אלו, והמצב הנפשי של החולה .

במשך השנים פיתחו רופאים קונבנציונאלים ואלטרנטיבים משקאות שעזרו בחיזוקים אלו בבלוג הזה מציגה את הסיפור מאחורי האנשים האלה ,המשקאות שיצרו והיתרונות שלהם ברמה ההוליסטית כדי שבשילוב עם הטיפולים המקובלים יתמכו בחיסוניות של הגוף דרך הזרקת ויטמינים, מינרלים, אנזימים, חלבונים, וחמצן תוך ניקוי פסולת והמרצת הגוף להבריא את עצמו.

ד״ר ג׳והנה בודוויג

שמן פשתן או שמן המפ, קוטג' -(עדיף קוטג' עיזים אורגני) וחשיפה לשמש.

ד"ר ג׳והנה בודוויג , ביוכימאית גרמניה ,שהיתה מועמדת לפרס נובל על עבודתה בתחום הסרטן. בעקבות ממצאיה המציאה את דיאטת בודוויג שמיושמת עד היום בקרב חולי סרטן בעולם כולו .

מרכז בודוויג בגרמניה שנוסד על ידה ,מלמד את החשיבות בדיאטת בודוויג , פרוטוקול בודוויג, וחוברת מתכונים, כמובן ניתן להתייעץ באתר.

מרכז בודוויג 

לפי ד״ר בודוויג פוספוליפידים הם אבני הבניין של ממברנת התא שלך, מסדירי התחבורה התאית ומתפקדים כ: "שומרי השער". בתפקיד זה, הם מגינים על קרומי התאים מפני התקפת הרדיקלים החופשיים ובוררים את תפקודי התא.

קיימת מערכת יחסים ייחודית בין פוספוליפידים וחומצות שומן הכרחיות מה שמקל את המעבר

של מולקולות של חומצות שומן דרך דופן המעי שלך .

קייל , חלק מהמיצים של אן וויגמור וכריס קאר

ליפופרוטאינים, אשר מכילים חומצה לינולאית בשילוב עם חלבון עשיר גופרית , חסרים בדם. ד"ר בודוויג מצאה בחולים חלבון צהוב ירוק , כאשר מוסיפים לו חומצות שומן וחלבונים עשירי גופרית, הצבע הצהוב ירוק נעלם ובמקומו מופיע פיגמנט אדום שאופייני להמוגלובן . זה מסביר אנמיה, חוסר חמצן וחוסר אנרגיה אצל חולי סרטן. נושא החמצן של הדם (המוגלובין) הוא נמוך: הדם לא יכול לשאת מספיק חמצן התהליך, אשר מייצר אנרגיה עבור פונקציות החיים, הוא חנוק. החמצן הוא חסר בשל חוסר המוגלובין.

אנחנו רוצים להשיג כמות סבירה של אור שמש כל יום, אחד ההיבטים המשמעותיים בעבודתה של ד"ר בודוויג היא התגלית שהגוף זקוק לאנרגיית השמש. כשלגוף יש את האיזון הנכון של שמנים וחלבונים, יש לו שדה מגנטי מיוחד אשר מושך את הפוטונים באור השמש ובכך נחשף אל כוחות הריפוי של השמש, אלקטרוני ממברנות התאים נעים בסינכרוניזציה עם פוטוני השמש ומאפשרים זרימה והטמעה של אנרגיה החיים " הפראנה", "כוח החיות”, ליכולת הריפוי שלנו.,

המתכון :

שמן המפ (קנביס) ממקור איכותי .

גבינת קוטג' 2% דל שומן,עדיפות לקוטג' אורגני או קוטג' עיזים אורגני,

בלנדר ידני חשוב להשתמש במיקסר חשמלי במקום בחישה ביד.

שלוש כפות שמן המפ עם 6 כפות גבינת קוטג' מעורבב בבלנדר יד חשמלי לקבלת קצפת עשירה לצרוך פעמיים ביום בבוקר ובערב.

אן ויגמור – Ann Vigmor

אן ויגמור האמינה שמחלות נגרמות ממספר גורמים, חלקם בשליטתנו וחלקם שאינם כאלה. עם הגורמים שבשליטתנו נמנים חשיפה לרעלים דוגמת כימיקלים במזון, במוצרים קוסמטיים ובתרופות, תזונה לא נכונה, חוסר פעילות גופנית ומצבי לחץ מתמשכים. עם הגורמים שאינם בשליטתנו נמנים מחלות גנטיות שונות וטראומות בגיל צעיר.

היא האמינה גם שרוב המחלות אינן מקריות ואנו מביאים אותן על עצמנו, מכאן שניתן להתגבר עליהן בעזרת ניקוי יסודי של הגוף, המוביל להתחדשות פיזית, והתנקות של הנפש, המובילה להתחדשות מנטאלית.

ניקוי הגוף נעשה בעזרת שתייה של מיץ עשב חיטה ואכילת מזון גולמי (Raw) שכולל פירות, ירקות, זרעים ואגוזים למיניהם, דגנים וקטניות מונבטים. התזונה אינה כוללת מזון מן החי (בשר בקר ועוף, דגים, ביצים ומוצרי חלב) או מזון מבושל, זאת משום שבתהליך הבישול נהרסים רוב הוויטמינים והמינרלים וכל האנזימים שמכיל המזון.

ניקוי נפשי שם דגש על שינויים בדפוסי החשיבה ובגישה לחיים. לשיטתה של אן ויגמור, חשיבה שלילית עלולה להזיק יותר מתזונה לקויה. מנגד, חשיבה חיובית יכולה לשקם את הבריאות והיא מאפשרת לחיות חיים מאושרים והרמוניים.

ב-1968 הקימה אן ויגמור עם עמיתה את מכון היפוקרטס בפלורידה ובמסגרתו פיתחה שיטה להבראה עצמית המבוססת על ניקוי פיזי ונפשי – סילוק פסולת מהגוף המאפשר בנייה מחדש של רקמות גוף בריאות, ואימוץ דפוסי חשיבה חיובית.

מכון היפוקרטס בפלורידה 

מתכון :

מיץ עשב חיטה סחוט טרי (פעמיים ביום )

או מיץ עשב חיטה של פוקה כפית בכוס מים (פעם ביום )

המרכיב הדומיננטי של עשב החיטה הוא כלורופיל המעניק לצמח את צבעו הירוק. המבנה הכימי של מולקולת הכלורופיל דומה לזו של מולקולת החמצן בגוף האדם. מעבר לכך, עשב החיטה משופע בוויטמינים, מינרלים, בסיבים, ברכיבים נוגדי חמצון עוצמתיים, אנזימים בעיקר באנזים סופר אוקסיד דיסמוטאז , ובמגוון עשיר של חומצות אמינו, שהינן אבני הבניין החיוניות הדרושות לגוף לצורך יצירת החלבון.

כריס קאר Cris Carr

כריס קאר חלתה בסרטן נדיר בכבד הרופאים הגדירו אותו כסופני וחשוך מרפא, אימוץ שיטות תזונתיות של מזון בסיסי, כתיבת ספר ״דיאטה סקסית משגעת ״ ותיעוד ההתמודדות שלה , יצר סביבה קהילה ענקית של חולי סרטן ונשים רגילות שרוצות לדעת איך לחיות על מנת להיראות טוב ולשגשג.

המסקנה הבסיסית של הספר של כריס היא שדיאטה של מזונות חומציים בסיסיים ביחס של 20: 80 היא הכלי הייחודי והעוצמתי של ניקוי רעלים, התחדשות וריפוי הגוף.

בהמלצות התזונתיות הבסיסיות של הספר : לקנות את התוספים הכי איכותיים שאת יכולה להרשות לעצמך, מזונות על כמו ספירולינה כלורלה, אבקות ירוקות מנקות , שמנים איכותיים כמו קוקוס ושמן זרעי המפ, אלוורה, ויטמין סי שאינו חומצי ויטמין B12 וויטמין D.

תה ירוק

בקיץ החמצת המטבולית נוטה עוד יותר לצאת מאיזון , כדאי להכנס למשטר הבסיסי הזה ולהכניס לחיים שלנו איזון מטבולי, מה שיגרום לנו להרגיש טוב להראות טוב ולהתעצם.

הדיאטה בספר המתורגם של כריס קאר 

לפני שאתם מתחילים בדיאטה, בדקו בעצמכם מה רמת ה-pH שלכם. הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת היא באמצעות בדיקת שתן עצמית וניר לקמוס , התוצאה הבריאה אמורה להיות בטווח שבין 7.5-6.8. מאחר שה-pH משתנה בהתאם למזון שאתם אוכלים, כדאי לעקוב ולבדוק כמה פעמים ביום במשך שבוע כדי לקבל אינדיקציה נכונה בנוגע לרמת החומציות שלכם.

מקס גרסון Max Gerson

טיפול גרסון, שפותח על ידי ד"ר מקס גרסון בשנת 1920, מתמקד בתובנה ש:" יש לך את הכוח לרפא את עצמך," והיא משתמשת בשתיית מיצים, אכילת מזון אורגני, דטוקסיפיקציה, תוספי מזון,והכל כדי להפעיל את פוטנציאל הריפוי הטבעי.

שפע של חומרים מזינים כוללים: שלושה עשר, מיצים טריים אורגניים שנצרכים מדי יום (אומינה , נרולי ,ג'וסה , אורבן שאמאן )ומספקים לגוף מינון על של אנזימים, מינרלים וחומרים מזינים. שימוש בחוקן של קפה כדי לסייע בניטרול והוצאה של רעלים מהכבד.

נכון לעכשיו, מכון גרסון, שבסיסו בסן דייגו, קליפורניה, עוסק בטיפול בחולי סרטן ובמחקר על חולי סרטן המקבלים את הטיפול התזונתי שדוקטור גרסון פיתח.

המכון עוסק במחקר על התפקיד של דיאטה ותזונה בטיפול סרטן ומחלות אחרות עם דגש על תזונת גרסון.

מיצים בסחיטה מיוחדת של פירות וירקות נגישים לרכישה

רודולף ברוס Rudolf Breeze

רודולף ברוס נולד ב -1899 למשפחה אוסטרית ענייה, ורצה לטפל ולרפא מגיל צעיר מאוד. מוחו הצעיר, הנלהב, קלט כל פיסת ידע שהוא יכול להניח עליה את ידיו, אבל כבן לאב אלכוהוליסט עם חמישה אחים הבין ברוס שלעולם לא יזכה בחינוך שרצה. אך הוא לא נרתע, הוא התחנך על ידי קריאת ספרים והשתתפות בהרצאות לאורך כל חייו.

ברוס היה אדם נלהב שדאג מאוד לבריאות ולרווחה של האנושות כולה, והתלהב מן האפשרות לגלות תרופה אחרת לסרטן ולמחלות קשות אחרות. הוא צוטט באומרו: "לדעתי, ריפוי פירושו החזרת גוף אנושי פגום לתפקוד מלא בלתי מוגבל, ולא על ידי הסרת חלקים ממנו באמצעות ניתוח או קטיעה".

לדברי ברוס, חלבון אחראי ליצר סרטן בגוף, ללא קשר לסוג או המיקום. הפתרון שיצר היה צום במשך 42 ימים כדי להרעיב את החלבון שמייצר סרטן. במהלך הצום הוא ממליץ על משקה שמורכב מסלק אורגני, גזר, שורש סלרי, צנון סיני ותפוח אדמה במינונים מסוימים , כדי לנקות ולטהר את הגוף, ולעורר את יכולות הלחימה של המטופל. חליטות צמחים היו גם חלק חיוני של תוכנית הטיפול שלו, עם מגוון של תערובות שנועדו לסרטנים ספציפיים.

התוצאות היו מדהימות. לאורך הקריירה שלו קיבל ברוס מעל 45,000 עדויות מאנשים שנרפאו מסרטן, לוקמיה ומחלות רבות אחרות, חשוכות מרפא, דרך הטיפול הכולל בסרטן. למרות ההצלחה המדהימה הזאת, היו בעולם הרפואה שרצו שיפסיק.

בגיל 81, הוא נלקח לבית המשפט והואשם בהונאה ובהשפלה של תעשיית האנטי סרטנים. הסניגור של ברוס, שהוא עצמו חולה סרטן שנרפא על ידי ברוס, הציג מספר מטופלים שהעידו שהם נרפאו בזכות התכנית הכוללת לסרטן של ברוס . עדותם טענה באופן גורף שאין ספק באמינותו ופועלו, והוא זוכה בכל הסעיפים.

ברוס נפטר בשנת 1991, בגיל 92, אבל הוא השאיר מורשת שתשאר עם האנושות לעד . כיום, עבודתו של ברוס מוכרת על ידי מתרגלי רפואה והרבליסטים כאחד. הספר שלו תורגם ל -5 שפות ומכר למעלה ממיליון עותקים ברחבי העולם, והוא מפיץ מסר של תקווה לכל פינה בעולם.

סלק

המתכון

סלק בינוני שטוף ומקולף

גזר גדול

גזר לבן (Parsnip)

גבעול סלרי אחד גדול

½ תפוח אדמה אורגני שטוף ומקולף

1 דייקון שטוף

לסחוט את כל השורשים במסחטת מיצים ולשתות מספר פעמים ביום במשך 42 יום בנוסף תה צמחים הכל נמצא בפרוטוקול המומלץ בספר .

ציפי מוסרי

לעמוד הבלוג שלי : כנס

לאתר שלי:

תגובות


פוסטים נוספים


מזון בריא 08.06.2019

המטבח הבריא

המטבח הבריא הוא עשיר וחי, התדר הגבוה והמגוון מייצרים חגיגה קולינרית של צבעים ריחות וטעמים מדהימים. כל מי שמתנסה בפלא.

מזון בריא 13.05.2019

קרקר זרעים עם עצמה גרעינית

ללא קמח! חטיף נפלא שהוא מצע לממרחים לא משנה כמה מכינים - זה נגמר מהר מדי…

מזון בריא 13.05.2019

פרלין שוקולד רוא מדהים

מי לא אוהב שוקולד?.. במיוחד אם הוא משובח ועוד טעון עצמה...

מזון בריא 13.05.2019

סופר-בול כדורי מרציפן עם אדפטוגנים

זה לא המרציפן שאתם מכירים, זה משהו לגמרי אחר... ברגע הראשון תרגישו את זה בפה ואחר כך בכל הגוף... חטיף.