סדנת לאנץ׳ בוקס

 

סדנת לאנץ׳ בוקס

22 אוגוסט 2017

שיתוף פעולה מקסים שנולד ומהדהד את הטוב שבאדם היא סדנת לאנץ׳ בוקס של הנטורופתית פזית פרטוש פרסי והשף יפתח ברקת .

לאנצ' בוקס

לאנצ' בוקס היא סדנת שף נטורופתית, סדנה טבעונית ללא גלוטן וללא סוכר.עבור אנשים שהלב שלהם כאןועכשיו ושרוצים לאכול בריא וטעים כדי לקיים איכות, הנאה ומשמעות.

כולנו מתמודדים עם השאלה "מה לאכול כשאנחנו מחוץ בבית?"

איך להתארגן ולארגן את הילדים שלנו ליום אכילה בחוץ?

התשובה שלנו היא פשוטה וקלה: אנחנו לוקחים אוכל מהבית!

כריך ללא גלוטן , בריא לבית הספר

בסדנה נדבר על הנושא הזה בדיוק, נראה, נכין ונארגן קופסאת אוכל. ובתוכן מתכונים וכלים איך להצטייד בעצמכם ולצייד את הילדים ליום פעילות טעים ומזין מחוץ לבית.

איזה אוכל לקחת שיעורר את כוחות הריפוי של הגוף ויסעיר את החושים.

בסדנה פזית ויפתח חברו יחד כדי לשתף אתכם בידע פרקטי שלהם.

מה תרכשו בסדנה ?

יותר מ-10 מתכונים חדשים ומקוריים ללא גלוטן וללא סוכר

סנדוויץ' מטריף חושים שהוא ארוחה שלמה

3 ממרחים מעוררי טעם שמשלבים סופרפוד

קרפ מגולגל לדרך מוצלחת

חוברת מודפסת של המתכונים

סלט מקורי לקחת לעבודה

2 קינוחים שגם ילדים אוהבים לקחת

תכירו חומרי גלם חדשים לקחת למטבח שלכם

שיח משובח עם פזית ויפתח לשאלות בנושא תזונה וריפוי.

רגע לפני שתמשיכו לקרוא על מהות הסדנה וכל הטוב שהיא מציעה, רק שתדעו שהסדנה הזו נבראה עבורכם, היא לעולם לא תהיי מצויינת, עד שאתם תגידו שהיא כזו. זו סדנה שנוצרה בדמיון של פזית ויפתח עבורכם,

13 לספטמבר 2017 שעה 18:30 צפון ת"א (ליד הכפר הירוקעלות: 480 ש"ח

לפרטים והרשמה: https://lp.vp4.me/gfqo

נעים להכיר !

היי,

אני פזית פרטוש ומגיל צעיר מאוד אני חוקרת באופן עצמאי את נושא התזונה, מרתק אותי להבין איזה מזון מעודד בגוף שלנו את מנגנוני הריפוי העצמי, איך לאכול? מה? מתי? כמה? מדהים אותי לגלות כל הזמן חומרי גלם חדשים ומרתקים ולעבוד איתם במטבח, להמליץ עליהם לאנשים וקבל את התגובות הנלהבות שזה עוזר להם להפחית כאבים ותחלואים שונים, להרזות, להפסיק נשירת שיער, עצירותבקיצור להרגיש הרבה יותר טוב.

יפתח ברקת הוא שף טבעוני, אדם שמחובר להזנה ולמזון, חווה מתכונים ויוצר לחמי שאור ייחודיים שמעוררים את כל החושים. יפתח מקיים ברגישות רבה סגנון חיים אנטרופוסופי שמפרגן להקשבה לעצמי, לטבע ולסביבה האנושית.

מתוך החיבור הרגיש הזה ליפתח יש גישה שנותנת השראה רבה להקשיב ולראות את יפתח עובד ומסביר על חומרי מזון, צמחי מרפא ותבלינים, זו חוויה יוצאת דופן שנשארת חקוקה בלב לזמן רב.

ממליצה בחום על שני מקצוענים אלה שחברו יחד לשיתוף פעולה פורה בתחום הבריאות .

ציפי מוסרי

לעמוד הבלוג שלי : כנס

לאתר שלי:

תגובות


פוסטים נוספים


בריאות אנרגתית 04.05.2020

הספר תשעים אחוז בריא -שרון בר גיל

ספר שתיזמון יציאתו לאור בעידן משבר הבריאות העולמי ונוכחותו במדפי מטבחינו לישום מיידי חשוב מעין כמוהו ,ומזכה אותנו באושר שמחה.

אנרגיה נשית 24.03.2020

קולגן צמחי וחלבון קטוגני צמחי

מרבית תוספי הקולגן מגיעים מעצמות, עור ורקמות חיבור של בעלי חיים, כולל בקר, דגים, סוסים, חזירים או ארנבים. מדוע לצרוך.

מזון בריא 15.03.2020

המלצות תזונתיות במשבר הקורונה

אני קשורה מבחינה תזונתית לעונות השנה וכמובן לאוכל בריא ,מזין ומרגיע . בתקופת הקורונה שמשלבת פחדים, חששות ושהיה ביתית מוגזמת,.

איזון צ׳אקרות 09.03.2020

הטוניק בר המפורסם בעולם

לאדפטוגנים שמעודדים ,מחדשים ושומרים על הג׳ינג יש את יכולת ההפעלה של אנרגיית הקונדליני , הם נכנסים ישר לליבה של מקור.