מתכונים לקרטיבים בריאים

 

מתכונים לקרטיבים בריאים

9 יוני 2018

קרטיבים של בריאות זאת דרך נהדרת לארוז את המזון הבריא, צמחי המרפא, הסופרפוד והחליטות של פוקה בצורה הכי יפיפיה שתחבר אותנו לכייף ולעוצמות של תדר הריפוי.

קרטיב ענבי שועל ופרחי מאכל

קרטיב ענבי שועל פירות ופרחי מאכל

חומרי הגלם להכנת 6-8 קרטיבים:

4 שקיות תה יופי ענבי שועל של פוקה

גרגרי יער אורגניים (אוכמניות, דומדמניות, תערובת מוקפאית)

2 לימונים אורגניים

פרחים מאכל (אופציונלי)

תבניות קרטיב קרח

הוראות הכנה :

1. מבשלים 4 שקיות של תה יופי ענבי שועל ב 1 ליטר של מים מביאים להרתחה .

2. הוצא את שקיות התה החוצה לאחר 15 דקות אך להשאיר את החליטה להתקרר עד טמפרטורת החדר

3. לסחוט את המיץ של שני הלימונים לתערובת החליטה ומערבבים היטב, את המיץ הנוצר מיזגו לתוך תבניות הקרטיב קרח שלך.

4. מוסיפים את פירות היער ופרחי המאכל באופן שווה לתוך המיץ ומכניסים למקפיא למשך הלילה

טיפ: הזלף קצת מים חמים על החלק החיצוני של התבנית כדי לעזור לשחרר את הקרטיב

קרטיב כורכום עם חלב קוקוס

קרטיב כורכום עם חלב קוקוס

חומרי גלם להכנת 6-8 קרטיבים:

6-8 כמוסות כורכום הוליסטי של פוקה

1 ליטר חלב קוקוס אורגני

דבש אורגני מקומי

תבניות קרטיב קרח

הוראות הכנה:

1.מחממים את חלב הקוקוס בסיר קטן על אש נמוכה (להיזהר לא לצרוב אותו)

2. פותחים את הקפסולות של הכורכום של פוקה ומוסיפים לחלב, מערבבים את התערובת עד לקבלת תערובת צהובה ללא משקע עודף. מורידים מהאש ומקררים מעט.

3. מוסיפים את הדבש בעוד התערובת עדיין חמה אך לא רותחת ומערבבים היטב.

אתה יכול לעצור כאן וליהנות מתכון זה של חלב כורכום.

4. השאירו את התערובת להתקרר לטמפרטורת החדר

5. כדאי לתת לו עוד עירבוב לפני המזיגה לתבניות הקרטיב קרח ולהניח במקפיא למשך הלילה

טיפ: הזלף קצת מים חמים על החלק החיצוני של התבנית כדי לעזור לשחרר את הקרטיב.

קרטיב ירוקים מנקים ואננס

קרטיב ירוקים מנקים ואננס

חומרי גלם להכנת 6-8 קרטיבים:

1 כפית אבקת ירוקים מנקים של פוקה

1/3 אננס אורגני בשל מאוד, לחתוך לקוביות 2 ס״מ

1/2 אבוקדו אורגני רך

1/2 בננה אורגנית בשלה מעוכה

1 פטל אורגני חופן, (מרוסק בנפרד )

500 מ"ל חלב קוקוס אורגני

בלנדר מזון או מעבד מזון

תבניות של קרטיב קרח

הוראות הכנה :

1. מוסיפים את כל המרכיבים (למעט הפטל) לתוך בלנדר ומערבלים לקבלת סמודי חלק

2. יוצקים את הסמודי באופן שווה לתוך תבניות הקרטיב קרח שלך

3. מניחים במקפיא למשך 15 דקות ואז מוציאים אותם ומוסיפים את הפטל המרוסק בהזלפה איטית כדי ליצור אפקט של אדוות פטל.

4. מחזירים למקפיא ולהשאיר למשך הלילה.

טיפ: הזלף קצת מים חמים על החלק החיצוני של התבנית כדי לעזור לשחרר את הקרטיב.

ציפי מוסרי

לעמוד הבלוג שלי : כנס

לאתר שלי:

תגובות


חליטת יופי ענבי שועל של פוקה

כורכום הוליסטי של פוקה

ירוקים מנקים של פוקה

ספר המתכונים של רינה וג׳מה גולן



פוסטים נוספים


מזון בריא 08.06.2019

המטבח הבריא

המטבח הבריא הוא עשיר וחי, התדר הגבוה והמגוון מייצרים חגיגה קולינרית של צבעים ריחות וטעמים מדהימים. כל מי שמתנסה בפלא.

מזון בריא 13.05.2019

קרקר זרעים עם עצמה גרעינית

ללא קמח! חטיף נפלא שהוא מצע לממרחים לא משנה כמה מכינים - זה נגמר מהר מדי…

מזון בריא 13.05.2019

פרלין שוקולד רוא מדהים

מי לא אוהב שוקולד?.. במיוחד אם הוא משובח ועוד טעון עצמה...

מזון בריא 13.05.2019

סופר-בול כדורי מרציפן עם אדפטוגנים

זה לא המרציפן שאתם מכירים, זה משהו לגמרי אחר... ברגע הראשון תרגישו את זה בפה ואחר כך בכל הגוף... חטיף.