צ׳יה פודינג בשכבות

 

צ׳יה פודינג בשכבות

8 נובמבר 2019

צ׳יה אסאי עם טופינג של סמודי פירות יער ואגריקוס (סגול ורוד )

מרכיבים

שכבה ראשונה

¼ כוס זרעי צ׳יה

¾ כוס חלב שקדים

2 כפיות אבקת אסאי (נביטאס)

½ כפית תמצית וניל

1 כף של מייפל סירופ

שכבה שניה

½ כוס פירות פטל קפואים

½ כוס בננה קפואה

½ כוס חלב שקדים

½ כפית אגריקוס

אופן ההכנה

שכבה ראשונה

לערבב היטב בקערה להכניס למקרר למשך שלוש שעות בערך או עד שהטקסטורה הפכה לסמיכה במידה (אם סמיך מידי להוסיף חלב שקדים ), (אם דליל מידי ניתן להוסיף כפית צ׳יה)

להעביר את השכבה הראשונה לכוס מיוחדת של ציה פודינג

שכבה שניה

במערבל לערבב את כל המרכיבים לכדי סמודי מאוורר וקרמי ולצקת בזהירות מעל השכבה הראשונה של הציה , ניתן לקשט מעל עם פירות יער ופרחי מאכל

מאצ׳ה לאטה צ׳יה פודינג עם קרם שוקולד וריישי  (ירוק חום)

מרכיבים :

שכבה ראשונה

¼ כוס זרעי צ׳יה (נביטאס)

¾ כוס חלב שקדים (מיוצר בבית )

½ כוס קרם קוקוס (ללא תוספות )

1 כפית אבקת מאצ׳ה (נביטאס )

½ כפית תמצית וניל

2 כפות של מייפל סירופ

שכבה שניה

1 כפית אבקת קקאו (נביטאס )

½ כוס בננה קפואה

½ כפית ריישי

½ כוס חלב שקדים

אופן ההכנה

לערבב את כל המרכיבים היטב בקערה, לשים במקרר לפחות לשעתיים להעביר לכוס מיוחדת של צ׳יה פודינג, להניח מעל קרם שוקולד עם טופינג של שבבי קקאו ועלי מנטה

צ׳יה פודינג עם ספירולינה כחולה ואוכמניות   (כחול ים ושמיים )

מרכיבים שכבה ראשונה

¼ כוס זרעי צ׳יה

¾ כוס חלב שקדים מיוצר בבית

כפית בלו מג׳יק

2 כפות אבקת רימונים (נביטאס)

½ כפית תמצית וניל

כף מייפל סירופ

מרכיבים שכבה שניה

½ כוס בננה קפואה

חצי כפית בלו מג׳יק

½ כוס חלב שקדים

½ כפית קורדיספס

הוראות הכנה

לערבב היטב את חומרי שכבה ראשונה בקערה לאחסן במקרר ליצירת סמיכות רצויה במשך שעה שעתיים

להעביר לכוס מיוחדת של צ׳יה פודינג

להעביר לבלנדר את החומרים של השכבה השניה לערבל ליצירת מקצף סמיך

ולצקת על השכבה הראשונה בכוס הפודינג בעדינות לקשט עם אוכמניות קפואות

ציפי מוסרי

לעמוד הבלוג שלי : כנס

לאתר שלי:

תגובות


פוסטים נוספים


בריאות אנרגתית 04.05.2020

הספר תשעים אחוז בריא -שרון בר גיל

ספר שתיזמון יציאתו לאור בעידן משבר הבריאות העולמי ונוכחותו במדפי מטבחינו לישום מיידי חשוב מעין כמוהו ,ומזכה אותנו באושר שמחה.

אנרגיה נשית 24.03.2020

קולגן צמחי וחלבון קטוגני צמחי

מרבית תוספי הקולגן מגיעים מעצמות, עור ורקמות חיבור של בעלי חיים, כולל בקר, דגים, סוסים, חזירים או ארנבים. מדוע לצרוך.

מזון בריא 15.03.2020

המלצות תזונתיות במשבר הקורונה

אני קשורה מבחינה תזונתית לעונות השנה וכמובן לאוכל בריא ,מזין ומרגיע . בתקופת הקורונה שמשלבת פחדים, חששות ושהיה ביתית מוגזמת,.

איזון צ׳אקרות 09.03.2020

הטוניק בר המפורסם בעולם

לאדפטוגנים שמעודדים ,מחדשים ושומרים על הג׳ינג יש את יכולת ההפעלה של אנרגיית הקונדליני , הם נכנסים ישר לליבה של מקור.